Online-coachning

Skräddarsytt kostprogram

En skräddarsydd kostplan anpassad till dig, dina mål, din träningsnivå och din vardag. Jag tar hänsyn till allergier, matpreferenser, tid och budget. Har du speciella preferenser för kostplanen, till exempel - vegan, gluten-eller laktosfri osv, kommer jag att fixa det åt dig!

Skräddarsytt träningsprogram

Oavsett om du tränar på gym, hemma eller utomhus kommer jag att sätta ihop ett träningsschema som är anpassat efter dina mål. Självklart tar jag hänsyn till om du har eventuella skador eller andra begränsningar.

 

App

Du kommer att få tillgång till min app där du kan följa din egna utveckling, ha tillgång till din kostplan och träningsschema samt chatta med mig via appens chattfunktion.

Uppföljning

Under resans gång ingår det uppföljning av din kostplan och träningsplan för att du ska fortsätta utvecklas och nå dina uppsatta mål och drömmar. 

Veckovis avstämning

Avstämningar görs på veckbasis så att jag kontinuerligt kan anpassa din kost och träning men framförallt finnas där som stöd så att du lyckas med din hälsoresa. 

Utbildning

Mitt mål som coach är att utbilda dig så att du efter programmets slut ska kunna klara av att hålla en god hälsa på egen hand. I programmet ingår utbildningsmaterial, samt digitala lektioner om kost och träning. 

Känner du dig redo att komma igång?

Efter att du har gjort din intresseanmälan kommer du inom 7 dagar bli kontaktad av mig via telefon där vi tillsammans bestämmer när du kan börja.

Kostnad för onlinecoachning

Online-coachning 3 mån

Pris: 1699 kr

I månaden

Kostnad för onlinecoachning

Online-coachning 6 mån

Pris: 1599 kr

I månaden

Kostnad för onlinecoachning

Online-coachning 12 mån

Pris: 1499 kr

I månaden